Kommunikatsioon paarisuhtes

Kovisiooni / grupicoachingu aruteluring parema suhtleja ning tasakaalukama partneri väljatoomiseks iseendas.

See kohtumine on sulle kui

Soovid tuua muutust oma suhte mustritesse

Kõik algab teadvustamisest, märkamisest. Kui tunned mustreid, mis sind ikka vanasse olukorda tõukavad, saad hakata neid muutma.

Soovid õppida paremini kuulama ja hinnanguvabamalt end väljendama

Me kõik tahame olla kuuldud. Kui palju me tegelikult kuulame? Kuidas seda õppida ning kuidas panna end kuulama ka teine pool.

Soovid paremini mõista iseennast ja oma vajadusi

Kus on sinu piirid? Mida sa tegelikult soovid? Kuidas öelda ei ja kuidas jah? Kuidas mitte võtta isiklikult?

Soovid teiste lugusid kuulates tuua selgust enda omasse

Meie väljakutsed on uskumatult sarnased. Kuulates teiste taipamisi tekib äratundmine endas. Isegi kui lugu ise on täiesti teine.

Soovid hinnanguvaba peegeldust oma teemasse

Tee seda, ära seda tee - kui vähe me seda kuulda tahame! Küsimused panevad meid taipama, et mis meil tegelikult teha tuleks.

Soovid võimalust aruteluks ja inspireerivaks arenguks

Ühised teemad, väikene ring, hoitud ruum, jagatud südamed.

Kovisiooni / grupicoachingu detailid

Grupicoaching on ühine aruteluring, kus väike grupp inimesi arutleb sarnase teema üle. Hinnanguvabas ruumis, läbi peegelduste tekivad mõistmised ja uued lahendused.

Vanade mustrite märkamine aitab neil puhastuda ning seeläbi saame tühjale kohale luua uued, kandvamad harjumused ja käitumismallid.

Samuti on seeläbi lihtsam mõista, mis mulle tegelikult on oluline, mida muuta soovin ning kuidas oma teemadega edasi liikuda.

Toimumise ajad

Grupicoachingu kohtumise pikkus on 2,5 tundi.

Järgmised kohtumised:

T. 12.03 (18.00-20.30)

Hind

35 eurot / kord

Koht

Üks Maja. Valdeku tn 66, Tallinn https://yksmaja.ee/

Kas ma söendan tulla?

Grupicoachingule tulek võib tekitada küsimusi, vastan siin mõnele neist. Kui aga sul on küsimus, millele sa siit vastust ei saa, siis kirjuta helesoomets@gmail.com või helista 5020577.

Igal kogunemisel teeme esmalt häälestumise ja tutvumise, arutleme paarisuhte kommunikatsiooni üle üldisemalt. Seejärel vaatame nendesse teemadesse, millega kokkutulnud rinda pistavad. Valime teemad (2 erinevat) millega seekord tegeleme ning pärast grupicoachingu sessiooni võtame aega aruteluks ning taipamisteks.

Täpselt niipalju, kui ise soovid. Mida ausam ja avameelsem sa oled, seda enam tagasisidet peegeldusena saad. Ka siis, kui kirjeldad oma teemat üldiselt, saad palju taipamisi teiste küsimustest, peegeldustest ja  lugudest.

Grupicoachingus me ei tegele päris igaühe teemaga. Valime arutelu alla tulevad teemad igakord ühiselt. Seega saad osaleda ka selliselt, et sel korral sinu teemat detailselt ei vaadata, kuid saad kasu kuulates ja küsides. Meie väljakutsed suhte kommunikatsioonis on sarnasemad kui me arvame. Seepärast on see selgust loov kõigile osalejatele.

Kõik probleemid on suhteprobleemid, suhtlemise probleemid ja suhtumise probleemid.

Head suhted lasevad meil elada õnnelikuma ja tervemana, seepärast on armastav suhe kilbiks meie elus.

Hele Soomets

Tule osalema

Kui soovid tulla osalema, siis pileti saad soetada Fientas. 

Kui sul on teema suhtes küsimusi või ei sobi sulle ükski pakkumisel olev aeg, siis kirjuta helesoomets@gmail.com